Keresés
Close this search box.

Szállítási és fizetési feltételek

Jelen oldal útmutatóként szolgál. Semmilyen felelősséget nem vállalunk használatáért. Amennyiben személyre szabott nyilatkozatot szeretnél weboldaladra, kérjük, keress fel internetes jogászt.

Szállítási feltételek

Weboldal: https://domained.hu/
E-mail: hello@domained.hu

A leadott megrendelésről visszaigazolást küldünk elektronikus formában. A megrendelést követően a csomagok kiszállítását a [FUTÁRSZOGÁLAT NEVE] futárszolgálat végzi.

Termékeink kiszállítása 2-5 napon belül történik minden munkanap 09.00 és 17.00 óra között.

A termék szállítási díját a webáruház ismerteti a pénztár folyamat során.

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 09.00 és 17.00 óra között érkezik. Ez lehet otthoni lakcím, munkahely vagy egyéb tervezett tartózkodási hely is.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor kérjük arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb).

Ha bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a [FUTÁRSZOGÁLAT NEVE] Futárszolgálat ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomonkövetési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Budapest, 2022.12.22.